Ministrul Apărării: MApN va continua să sprijine poporul turc, în spiritul bunelor relaţii de cooperare

| 06 mar, 19:28

Ministerul român al Apărării Naţionale va continua să sprijine poporul turc, în funcţie de nevoile curente şi în spiritul bunelor relaţii de cooperare şi prietenie dintre cele două ţări, a afirmat, pe Facebook, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, luni, după o întrevedere cu ambasadorul Turciei la Bucureşti, Ozgur Kivanc Altan.

 

Potrivit unui comunicat transmis de MApN, agenda întrevederii s-a axat pe subiecte referitoare la cooperarea bilaterală şi în cadrul NATO, evoluţia situaţiei regionale de securitate din regiunea Mării Negre, cu accent pe evoluţia războiului de agresiune al Federaţiei Ruse în Ucraina, şi la intensificarea cooperării în domeniul industriei de apărare.
De asemenea, cei doi oficiali şi-au exprimat sprijinul pentru populaţia afectată de cutremurele care au avut loc luna trecută în Turcia şi au discutat despre sprijinul acordat de România.
"Am prezentat condoleanţe pentru cei care şi-au pierdut viaţa în teribilul seism din Turcia şi am transmis solidaritatea autorităţilor române cu cele turce şi cu poporul turc în aceste momente extrem de dificile", a spus Tîlvăr, citat în comunicat.
În ceea ce priveşte aspectele cooperării bilaterale, a fost punctat stadiul excelent al relaţiilor româno-turce în domeniul militar, derulate în cadrul parteneriatului strategic existent între cele două ţări.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ