Ca la fotbal, Ion Cristoiu s-a dat lovit la operație de Radu Banciu

| 20 noi, 2013

Dar să te dai floricică jignită tocmai tu, ditamai instituția de presă tabloidă numită Ion Cristoiu, cel care adusese în vremurile bune de odinioară să vândă zilnic integral două ediții numai pe atacuri la chiloții de dantelă ai nevestei lui Adrian Sârbu, ni se pare cel puțin o exagerare.

Până să apuce confrații din presă să comenteze decizia maestrului din Găgești, mult prea cunoscutul ziarist Ion Cristoiu, care anunța pe Facebook că divorțează de B1TV, dintr-o postare s-au făcut vreo 40, pe puțin. Asemenea lui Cristian Preda, care se văita zor-nevoie-mare pe blog că pleacă din PDL, deși nu prea interesa pe nimeni informația și Ion Cristoiu explică ad nauseam cum a fost el jignit și emisiunea sa atacată de confratele Radu Banciu, motiv peentru care își mută divinele sale catrafuse jurnalistice la ... nu se știe deocamdată unde, căci nicio altă televiziune nu s-a repezit să profite de veritabila campanie de presales declanșată pe Facebook de Cristoiu.

Să recapitulăm din tot scandalul doar strictul necesar: Vasile Blaga se satură de tarantelele lui Băsescu și anunță pe toate căile că e finita la comedia. În plus mai este exact un an până la alegeri, deci timpul presează și se cer lămurite câteva probleme delicate, cum ar fi prezența în PDL a unor fanatici ”băsiști”, vorba mai sus amintitului Cristi ” la adio tu!” Preda.

Ca urmare a acestui semnal, peste tot în presa monocolor obedientă lui Băsescu au început să răsară, ca prin minune, voci care mai de care mai revoltate că Băsescu ”s-a dat cu moșierii”.

Ion Cristoiu, deci, nu a fost excepțional de curajos când s-a apucat să scuipe împotriva brizei la B1TV, când a acuzat televiziunea în direct că se transformă în Biserica Adoratorilor lui Băsescu. Pur și simplu, maestrul și-a precizat și el partizanatul, public.

Că B1TV este aparatul de masaj al prea-stresatului nostru președinte, nu mai este un secret pentru nimeni. Este alegerea lor, în fond se spune că orice pasăre pe limba ei piere. Dar de la politica editorială a televiziunii menționate și până la libertatea de opinie a lui Radu Banciu, cel acuzat de Cristoiu că i-ar fi stricat jucăria, e cale lungă. Cum să te superi pe Banciu că te-a ironizat? Dacă ești un Mircea, Radu sau Badea, la alegere, mai merge.

Dar să te dai floricică jignită tocmai tu, ditamai instituția de presă tabloidă numită Ion Cristoiu, cel care adusese în vremurile bune de odinioară să vândă zilnic integral două ediții numai pe atacuri la chiloții de dantelă ai nevestei lui Adrian Sârbu, ni se pare cel puțin o exagerare. Să-l jignești pe maestrul din Găgești cu o ironie reîncălzită la adresa unei emisiuni în care și-a dat zeama talentului este la fel de puțin probabil precum rănirea de moarte a unui rinocer, doar cu ajutorul unei periuțe de dinți. Pur și simplu acesta a mirosit că se sparge petrecerea de la Palat și, prudent, s-a ofertat cu mare tam-tam pe piața cam subțire de televiziune. Mare lucru nu se schimbă, înjurăturile se duc în aceeași direcție, a USL, doar beneficiarul e altul. Însă piața, chiar așa slăbită cum e, tot ar merita, de dragul karmei, să-i dea iar infatuatului personaj replica de odinioară a celebrului său adversar Adrian Sârbu: Ioane, tu n-ai față de sticlă!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 noi, 2013
bodo
cristoiu
fatuca, tu ai venit recent de pe centura si nu stii ca ionel cristoiu a tamaiat ani de zile pe la antena 3, adunatura usl..u ai mult talaj de plop in capul ala si nu intelegi multe....!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ