Călin Popescu Tăriceanu: ALDE a marcat intrarea pe scena politică

| 05 iun, 22:02

Călin Popescu-Tăriceanu, copreședintele ALDE, consideră că alegerile locale din 5 iunie au reprezentat un moment important, prin care formațiunea a marcat intrarea pe scena politică.

"Rezultatul obținut ne mulțumește prin prisma faptului că suntem un partid creat în urmă cu 10 luni. Este prima dată când participăm la alegeri. De aceea vreau să mulțumesc sutelor de mii de români care ne-au acordat încrederea și vreau să mă mai angajez în fața lor că nu-i dezamăgim. De aceea, voi cere tuturor colegilor noștri care vor fi aleși locali — primari, consilieri — să dea dovadă de maximă responsabilitate față de ceea ce își doresc cetățenii. Acest vot a însemnat încrederea pe care cetățenii și-au pus-o în ALDE, ca singur partid liberal din România, partid care s-a consacrat apărării drepturilor și libertăților cetățenilor. (...) Este pentru noi un moment important, în care marcăm intrarea pe scena politică", a afirmat Tăriceanu, duminică, după închiderea urnelor, la sediul partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ