Călin Popescu Tăriceanu despre dosarul lui Iohannis: Există un pericol

| 25 noi, 2014

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că decizia instanţei supreme de a judeca recursul ANI în dosarul lui Klaus Iohannis este importantă şi că, teoretic, „există un pericol”.

„S-a admis recursul ANI, e un lucru important, în acest fel se apropie deznodământul, altfel mai dura puţin şi probabil am fi asistat la încheierea mandatului domnului Iohannis fără ca justiţia să tranşeze această problemă.

Există un pericol, teoretic, pe lângă faptul că a fost admis recursul... va trebui să hotărască justiţia. Ar fi fost evident, necesar şi oportun, mie mi se pare că justiţia a fost oarbă, ea trebuie să fie oarbă şi surdă în anumite situaţii, dar ar fi trebuit să ţină cont că există nişte scadenţe electorale care, neluate în seamă, pot duce la complicaţii enorme, în cazul în care justiţia va decide să admită pe fond recursul şi să îl declare pe domnul Iohannis incompatibil”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Dosarul lui Iohannis se va judeca pe fond pe 14 ianuarie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ