DEZVĂLUIREA lui KLAUS IOHANNIS. Care este secretul căsniciei de 25 de ani cu Carmen Iohannis

| 25 noi, 2014

Carmen și Klaus Iohannis sunt căsătoriți de peste 25 de ani, spune președintele ales al României. Cei doi s-au cunoscut la de 22 de ani. După sapte ani de relație s-au căsătorit și au o căsnicie fericită până acum. ”Secretul” celor 25 de ani de căsnicie a fost dezvăluit de Klaus Iohannis, scrie EVZ.ro.

Președintele ales al României a cunoscut-o pe prima doamnă în timpul facultății, în vechiul cerc de prieteni al celor doi. Klaus Iohannis spune că a fost dragoste la prima vedere.

”Ne-am plăcut, pur și simplu, iar chimia dintre noi depășește orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac și se înțeleg, restul devine irelevant. Este foarte ușor ca doi oameni tineri să se placă și să se îndrăgostească și asta s-a întâmplat cu mine și cu soția mea”, povestește Klaus Iohannis în cartea autobiografică lansată în campania electorală.

Secretul celor 25 de ani de căsnicie: stăruința

Pasajul în care Iohannis vorbește despre căsnicia sa este destul de mic, dar în el este dezvăluit secretul relației solide pe care acesta o are cu Carmen, după peste un sfert de secol de căsnicie.

”Iubirea este cel mai frumos și plăcut sentiment între doi oameni”, spune Klaus Iohannis într-un interviu acordat PROTV, dar în cartea sa explică faptul că secretul unei căsnicii solide nu este neapărat intensitatea iubirii.

Petro Poroşenko l-a felicitat telefonic pe Klaus Iohannis. Ce invitaţie i-a lansat liderul ucrainean

Klaus Iohannis explică faptul că este foarte important ca într-o căsnicie să existe stăruință și dorință de a nu lăsa sentimentele să se răcească. ”Acesta este un lucru pe care trebuie să vrei să să-l faci, însă multă lume nu-l face și nu se străduiește. Și atunci apare această rată fenomenală de divorțuri”, explică Iohannis.

Mai mult pe EVZ.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ