Călin Popescu-Tăriceanu: Sper ca primul care se vaccinează, în direct la TV, să fiți dumneavoastră, domnule Președinte!

| 11 noi, 17:47

 

Călin Popescu Tăriceanu cere amânarea alegerilor până după alegerile parlamentare, astfel încât să poată fi făcută ”o campanie reală și să se mențină o democrație funcțională și nu una de fațadă”.

 

 

 

”Domnul Iohannis vorbește cu insistență despre vaccinul antiCOVID-19. Eu personal cred că în aceste momente este doar o propagandă ieftină și o nouă încercare de manipulare a populației!
”Haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin!”
De aceea îi zic așa: dle Iohannis, dacă acest vaccin nu este doar o iluzie pe care o vindeți românilor și chiar știți și credeți în apariția lui rapidă, haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin! Vaccinăm populația, facem o campanie reală și menținem o democrație funcțională și nu una de fațadă!
Așa parcă ne-ați convinge pe toți că acest vaccin nu este doar un slogan electoral, așa cum pare el acum!
P.S.: Era să uit: sper ca primul care se vaccinează, în direct la TV la oră de mare audiență cum vă place, să fiți dvs, dle Președinte!”, scrie Călin Popescu-Tăriceanu pe o rețea socială.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ