Călin Popescu Tăriceanu susține că este victima unui „fake news”: ”Nu candidez pe listele PSD la alegerile parlamentare!”

| 15 sep, 07:38

 

Călin Popescu Tăriceanu se declară victima unui „fake news” și ține să dezmintă că ar candida la alegerile parlamentare pe listele PSD.

 

 

 

„Continuă „fake news-urile” din campania electorală. Ultimul pe care l-am văzut este că aș candida la alegerile parlamentare pe listele PSD!”, a scris pe Facebook, luni seara, liderul ALDE. „Nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD pentru că ne-am pierde identitatea politică”, argumentează Călin Popescu Tăriceanu.
El sugerează că astfel de informații lansate în spațiul public vizează desființarea identității ALDE.  „Cine își freacă lăbuțele că scapă de noi trebuie să-și pună pofta în cui. Țineți minte trei cuvinte: ALDE merge înainte!” - spune Călin Popescu Tăriceanu.
„Realitatea este mai simplă: sunt cel care am susținut și susțin că ar fi benefică o alianță ALDE, PSD și Pro România ca o construcție care se poate opune mai eficient dictaturii PNL-iste. Dacă această alianță nu se poate face nu este din cauza noastră și nimeni din conducerea ALDE nu va candida pe listele PSD pentru că ne-am pierde identitatea politică. ALDE va rămâne apărătorul drepturilor și libertăților cetățeanului și al nevoii de a fi respectată legea. Vom continua să ne opunem încălcării Constituției de către dl Iohannis și îl vom sancționa în orice mod vom putea”, arată liderul ALDE.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ