Camera Deputaților a decis că TVR poate intra în insolvență. Decizia finală, la Senat

| 13 iun, 14:36

Camera Deputaţilor a adoptat tacit legea ce permite televiziunii publice intrarea în insolvenţă. Proiectul de lege a fost inițiat de către Călin Popescu-Tăriceanu și urmează să intre în dezbaterea forului decizional, Senatul.

Proiectul de lege a figurat pe ordinea de zi a şedinţei de plen de luni, cu menţiunea că termenul pentru adoptare a fost deja depăşit, încă de pe 23 mai. Comisia de cultură, arte şi mass-media nu a reuşit până acum să trimită raportul privitor la acest proiect, ce a intrat pe ordinea de zi doar cu avizele Comisiei juridice, Consiliului Legislativ şi Consiliului Economic şi Social, scrie news.ro.


În situaţie de insolvenţă, preşedintele-director general al TVR sau al Radioului îndeplineşte calitatea de administrator special, urmând ca membrii consiliilor de administraţie să aibă ”atribuţii privitoare la strategia şi structura programelor şi supraveghează respectarea modului în care societatea îşi îndeplineşte obligaţiile asumate în schema de programe şi în licenţa de emisie”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ