Camera Deputaţilor a respins moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode

| 19 oct, 18:05

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode. Liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a votat pentru moţiunea simplă, după cum reiese din votul electronic afişat pe site-ul instituţiei.

 

Au fost 88 de voturi „pentru”, 162 „împotrivă”, iar şase deputaţi nu au votat.
Moţiunea simplă a USR se numeşte „Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul creat”, iar parlamentarii semnatari i-au cerut lui Lucian Bode să plece de la conducerea MAI, „deoarece nu a reuşit reformarea instituţiei”.
La dezbaterea moţiunii simple, în plenul de luni al Camerei, ministrul Lucian Bode a declarat că niciodată nu a văzut un text ilogic şi plin de mincuni, lipsit de coerenţă, cu teme amestecate şi aruncate fără noimă precum cel pe care îl dezbatem şi a catalogat-o drept ”un ghiveci, un fel de şaorma cu de toate”.
Lucian Bode a vorbit şi despre acuzaţiile de plagiat privind teza sa de doctorat, arătând că „Universitatea Babeş Bolyai a elaborat şi a transmis către Ministerul Educaţiei în 2018 toate documentele necesare pentru emiterea titlului de doctor”.
„M-au acuzat mai întâi că secretizez teza de doctorat şi mai apoi i-am văzut pe toţi la bibliotecă conspectând, rupându-şi pixurile pe acolo. Mai apoi au spus că, din ciorna pe care am văzut-o public, au găsit ei nişte similitudini”, a declarat Bode.
Ministrul a menţionat că nu îi este teamă de analiza tezei sale de doctorat.

 

Tag-uri: bode, USR
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 ian, 22:02
raryMenna
clomid headache
buy clomid safely online uk paypal If you read the test after the recommended time in the instructions, the results might be a false positive since the evaporation line may show up more clearly

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ