Camera Deputaţilor: Comisia juridică se reuneşte marţi pentru raportul asupra cererii DNA în cazul Ghiţă

| 24 mar, 13:54

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor se reuneşte ca marţi, la ora 11,30, pentru a face raport asupra cererii DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului Sebastian Ghiţă, a anunţat, joi, vicepreşedintele comisiei, Ciprian Nica.

El a adăugat că Sebastian Ghiţă a fost anunţat că poate veni la comisie să-şi vadă dosarul. 

Comisia juridică are termen până marţi să întocmească raport pentru cererea DNA în cazul Ghiţă, iar votul final asupra acestei solicitări ar putea fi dat miercuri în plen. 

"Conform procedurilor şi Statutului parlamentarului, în trei zile - termen pentru Comisia juridică să întocmească raportul. Asta înseamnă că până marţi. Preşedintele Camerei Deputaţilor deja a spus că în Biroul permanent de miercuri dimineaţă să punem pe ordinea de zi la votul final de miercuri şi votul în plen", a declarat secretarul Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu la finalul şedinţei Biroului permanent. 

Potrivit acestuia, dosarul trimis Camerei Deputaţilor are cinci volume, însumând aproximativ 1.300 de file. Ghiţă este acuzat de folosirea în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, dare de mită, şantaj, cumpărare de influenţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ