CAMERA DEPUTAŢILOR îşi alege marţi noua conducere

| 01 sep, 14:42

Camera Deputaţilor este convocată, marţi, în cea de a doua sesiune ordinară a anului, urmând să îşi desemneze noua componenţă a Biroului permanent, potrivit Agerpres.

Şedinţa de plen este programată de la ora 16,30, potrivit art. 66 alin (1) şi (3) din Constituţia României, republicată.

Tot marţi, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor se întruneşte pentru a-şi desemna noua componenţă, respectiv vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii acestui for.

Potrivit articolului 23 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, alegerea acestora se face la propunerea grupurilor parlamentare, în conformitate cu ponderea acestora, conform configuraţiei politice a Camerei Deputaţilor şi negocierii liderilor grupurilor parlamentare.

Lista candidaţilor propuşi pentru Biroul permanent se supune în întregime votului Camerei Deputaţilor şi se aprobă prin vot secret cu bile.

Şedinţa noului Birou permanent va avea loc tot marţi, după şedinţa de plen.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ