Camera Deputaţilor vrea să cumpere calculatoare şi imprimante cu peste 2,5 milioane de lei

| 22 aug, 17:55

Camera Deputaţilor vrea să cumpere, printr-o procedură de licitaţie deschisă, calculatoare şi imprimante, a căror valoare totală este estimată la peste 2,5 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ publicat în SEAP pe 20 august.

Anunţul implică un contract de achiziţii publice, iar principala sa modalitate de finanţare va fi bugetul de stat. 

Conform anunţului, vor fi achiziţionate calculatoare desktop şi imprimante pentru activitatea deputaţilor în cadrul circumscripţiilor parlamentare - 330 de seturi, calculatoare laptop pentru pregătirea documentelor în timpul şedinţelor din plen, Birou permanent şi din comisii - 55 de bucăţi şi calculatoare desktop pentru activitatea Serviciilor Camerei Deputaţilor - 100 de bucăţi. Valoarea estimată a acestora este de 2.560.416,66 de lei, fără TVA. 

Durata contractului este de 30 de zile de la data atribuirii sale, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut. 

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 26 septembrie, ora 16,00. Data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 15 noiembrie, ora 18,00, se mai arată în anunţul citat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ