Cameră: Şedinţă în plen vineri pentru cererea de încuviinţare a arestării preventive a lui Gheorghe Coman

| 23 dec, 2013

Şedinţa de plen în care se va dezbate şi vota cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului PC Gheorghe Coman va avea loc vineri, la ora 12,00.

'Comisia (juridică - n.r.) a avizat favorabil cererea de încuviinţare a arestării preventive a lui Gheorghe Coman, urmând ca plenul să se întrunească, în termenul prevăzut de regulamente şi de statut, pe 27 decembrie, la ora 12,00, pentru a da un vot cu privire la această cerere', a declarat luni secretarul Camerei Deputaţilor Eugen Nicolicea după şedinţa Biroului permanent.

El a adăugat că plenul va da un vot prin care va accepta sau nu cererea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind încuviinţarea arestării preventive.

'Procedural, dacă nu va fi cvorum la şedinţa de plen, ca la orice şedinţă la care preşedintele constată că nu e cvorum, anunţă acest lucru şi stabileşte data şi ora pentru reluarea şedinţei în altă zi. Nu este prevăzut un termen, se lasă la latitudinea preşedintelui de a stabili o dată şi o zi în care să se asigure prezenţa', a completat Nicolicea.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat luni raport favorabil, cu 13 voturi pentru şi o abţinere, pentru solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la încuviinţarea arestării preventive a deputatului PC Gheorghe Coman.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ