Când se va redeschide Arena Naţională

| 04 mar, 13:58

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat vineri că cel mai târziu, pe 21 martie, Arena Națională ar putea fi redeschisă.

În urma testelor făcute a reieșit că materialul este de clasă B, deci este compatibil cu legislația în vigoare și pe baza expertizei trebuie să primim agrementul necesar ca Arena Națională să obțină autorizația de securitate la incendiu”, a spus Răzvan Sava. 

”Îi solicit public domnului Dâncu să grăbească procedurile la ministerul Dezvoltării să elibereze acel agrement. Am depus expertiza la data de 19 februarie. Teoretic, cel mai târziu, la data de 19 martie am putea avea agrementul pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu. Cel mai târziu, pe data de 21 martie am putea deschide stadionului. În cazul în care ministerul 
Dezvoltării nu eliberează agrementul, voi găsi o altă soluție pentru a redeschide stadionul”, a mai declarat primarul interimar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ