Când va fi făcut public verdictul în cazul doctoratului lui Kovesi

| 05 dec, 13:29

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) va lua joi decizia finala in cazul sesizarii de plagiat privind teza de doctorat a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Consiliul general al CNATDCU va vota joi raportul dat de Comisia juridica din cadrul institutiei, a declarat pentru HotNews.ro Mirabela Amarandei, purtator de cuvant al Ministerului Educatiei.

Presedintele Comisiei juridice din cadrul CNATDCU a inaintat Consiliului general raportul intocmit de grupul de trei experti si validat de Comisia juridica.

Reamintim ca cei trei experti care au intocmit raportul privind teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi sunt prof. dr. Radu Chirita – Facultatea de drept, Universitatii Babes-Bolay din Cluj Napoca, prof. dr. Vlad Constantinesco - Facultatea de Drept, Universitatea „Robert Schumann” din Strasbourg, si prof. dr. Claudia Ghica-Lamarchard - Facultatea de Drept, Universitatea din Rennes 1 (Franta). Ultimii doi au semnat in 2012 raportul stiintific cerut de Universitatea din Bucuresti asupra tezei de doctorat a fostului premier Victor Ponta care a concluzionat ca teza fostului prim-ministru “constituie un plagiat vadit”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ