Candidații Dreptei, un fel de cerc al trădătorilor?

| 20 aug, 2014

Schimbarea cu forța a candidatului PMP Cristian Diaconescu cu Elena Udrea arată limpede modul prin care partidele de dreapta și-au desemnat candidații la prezidențiale: prin trădări! Așa cum Diaconescu a fost dat la o parte de Udrea, la fel a pățit și Antonescu din partea lui Iohannis, sau PDL-iștii cu Macovei.

Elena Udrea a fost votată, marți, în Colegiul Național al PMP, candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale. Udrea l-a săpat constant în ultimele săptămâni pe fostul consilier prezidențial, plângându-l că e prea puțin cunoscut și că filialele nu pot strânge semnăturile pentru cineva cu o notorietate atât de slabă.

Nici nu îi luase bine locul lui Diaconescu, și doamna Udrea deja îl bârfea presei pe omul pe care îl propusese candidat în urmă cu doar câteva săptămâni. A fost nevoie de anunțul propriei candidaturi pentru ca Elena Udrea să își aducă aminte și că Diaconescu nici nu este cu adevărat un om de dreapta, ci, dimpotrivă, întreaga carieră îl recomandă drept un politician de stânga.

Culmea e că Elena Udrea i-a aplicat aceeași mișcare fatală lui Diaconescu pe care o reclama în cazul candidatului PNL – trădarea! “M-am aşteptat ca Iohannis să îl trădeze până la capăt pe Antonescu. Schimbarea (n.r.: a candidatului pentru președinție) era inevitabilă, însă, s-a întâmplat printr-o trădare. Trădarea lui Iohannis”, declara Elena Udrea la începutul lunii iunie.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. KLAUS IOHANNIS pierde tot mai mult teren în fața lui VICTOR PONTA

După ‘retragerea’ lui Antonescu din cursa prezidențială – o retragere cu pași de furnică: Crin așteptându-se să fie chemat înapoi de către partid – Iohannis a folosit aceeași strategie de subminare a fostului lider în interiorul partidului, a atras de partea sa filialele din teritoriu și totul s-a sfârșit, la fel de ‘protocolar’ ca și în cazul lui Diaconescu, cu mazilirea lui Antonescu în forurile partidului.

Nici Monica Macovei nu a rezistat tentației de a se înscrie în lupta pentru Cotroceni, însă neavând pârghiile din partid pentru răsturnarea lui Iohannis, europarlamentarul PDL a decis să trădeze cu totul decizia partidului de a susține candidatul comun al ACL, și a mers pe varianta candidaturii pe cont propriu. Faptul că a fost a doua pe lista PDL la europarlamentare și că a avut chipul tipărit pe mai toate posterele de campanie nu a contat pentru Macovei, care a hotărât că maieul de independent e mai aproape decât cămașa de partid.

Candidații dreptei ar face – și au făcut – orice oricui ca să își vadă numele trecut pe buletinul de vot, iar călcatul pe cadavre nu pare să îi încurce pe vreunul dintre aceștia în goana pentru fotoliul de la Cotroceni. Dar ce încredere mai pot avea alegătorii în niște politicieni ajunși candidați prin trădarea propriilor colegi?

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. TRAIAN BĂSESCU a recunoscut, printre rânduri, înţelegerea cu KLAUS IOHANNIS

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 aug, 2014
elly
candidatii dreptei
Daca romanii vor vota o "tarfa" si un"neroman" inseamna ca nu avem coloana vertebrala si am uitat ca aceeasi oameni care ne-au umilit in era de aur Basescu - taind salarii, pensii, inchiznd spitale, etc.. vor sa vina din nou fara nici un pic de bun simt.
Cred ca poporul Roman va avea discernamant si va alege binele tarii. si nu va mai crede in minciunile lui Basescu si camarila lui PDL Blaga, Predoiu, Udrea, Ungureanu, Macovei,etc...
La furat se inghesuie toata dreapta???? sa ia de la saraci (noi prostimea) si sa dea la bogatii care nu se mai satura cat au furat!!! Din nou incearca prin minciuni si ura sa ajunga la putere.. i frunte cu Basescu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ