Primele informaţii din discuţia Elenei Udrea cu Traian Băsescu. Cum a testat-o preşedintele

| 20 aug, 2014

Elena Udrea a avut o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu la palatul Cotroceni în jurul orei 16.00. Motivul întâlnirii a fost susţinerea candidaturii a şefei PMP la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an de către preşedinte.

Secretarul general al PMP, Cristian Petrescu, a spus ca la intalnirea cu Basescu a mers “o buna parte din conducerea partidului”.

“Am discutat in principal, pana am plecat eu, despre programul dnei Udrea, despre ce are de gand sa faca atunci cand va deveni presedintele Romaniei, despre oferta cu care se va prezenta in fata electoratului. Au fost discutii pe ce vom propune electoratului”, a declarat liderul PMP, pentru ştiripesurse.ro

El nu a dorit sa spuna ce le-a zis seful statului, dar a mentionat: “Daca ar fi fost hotarat sa nu o sustina pe Udrea, nici n-am fi avut ce sa cautam la Cotroceni”.

Citeşte şi: GABRIELA FIREA despre şansele ELENEI UDREA la alegerile prezidenţiale: În jur de 6%, asta cu generozitate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ