Ce va face Elena Udrea dacă va ajunge preşedintele României. Iată ce a declarat

| 20 aug, 2014

ELENA UDREA CANDIDAT. Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, miercuri, la Adevărul Live, că în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale va schimba Guvernul cu ajutorul unei majorităţi pe care o vede formată din parlamentari ai mai multor partide şi nu strict proveniţi dintr-o formulă de alianţe între partidele din legislativ.

Elena Udrea a fost întrebată dacă ar semna un pact de coabitare cu premierul Victor Ponta în cazul în care ar ajunge preşedinte.

ELENA UDREA CANDIDAT. 'Nu aş semna nu pentru că eu consider că trebuie să stau în conflict cu un premier, ci pentru că mă gândesc într-o nouă etapă. Nu la finalul mandatului cum era preşedintele, nu când Victor Ponta era pe cai mari. Victor Ponta înfrânt în alegeri nu mai are 60% în Parlament ca să fie nevoie să semnez cu el un pact de coabitare. Nu, dacă-l înving pe Victor Ponta şi cred că-l voi învinge, în primul rând eu schimb Guvernul', a declarat Elena Udrea.

Candidatul PMP la prezidenţiale a adăugat că într-o astfel de variantă nu s-ar crea o stare de instabilitate politică.

'Nu, nici vorbă. Majoritatea parlamentară se va schimba. Păi, mai stai doi ani de zile cu un Guvern atât de incompetent ca ăsta care încontinuu a introdus, din nou, ţara în recesiune, încontinuu creşte taxele şi impozitele, promite tot felul de măsuri acum că este campanie pe care nu-l interesează să le ducă la bun sfârşit, cum ar fi CAS-ul', a declarat preşedintele PMP.

CITESTE SI Este oficial: ELENA UDREA, candidatul PMP pentru preşedinţie

Udrea nu a putut preciza care sunt forţele politice pe care se bazează pentru schimbarea Guvernului.

'Vedem atunci. Important este să pui un om de bună credinţă, un om care să vrea să facă lucruri, care să ştie să facă lucruri, să se înconjoare de oameni competenţi, nu cum s-a înconjurat domnul Victor Ponta numai de oameni din clientela lui de partid, şi în felul acesta să recuperezi în doi ani ce ai pierdut în aproape trei ani cu Victor Ponta. România nu-şi mai poate permite să piardă doi ani cu acest Guvern şi acest prim-ministru. Dacă ajung preşedintele României vom avea un Guvern cu adevărat competent', a spus Udrea.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, este candidatul partidului la prezidenţiale, decizia fiind luată marţi de membrii Colegiului Naţional al PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ