Declaraţie neaşteptată a lui Mihai Răzvan Ungureanu despre Elena Udrea

| 20 aug, 2014

Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu a afirmat miercuri, la Adevărul Live, că Partidul Mişcarea Populară (PMP) a apărut pe seama unei ambiţii personale a Elenei Udrea de a prelua PDL şi de a-şi construi singură vehiculul care o poate duce 'către mărire'.

'Este un proiect care a eşuat în varietate, un experiment chimic care a fost prost mânuit în laborator, iar cel care a încercat să constituie produsul nu era chimist sau l-a scăpat de sub control, a pus mai mult acid decât trebuie', a spus Ungureanu, adăugând că Elena Udrea nu este de fapt un candidat, 'este rezumatul propriei ambiţii'.

El susţine că din PMP au plecat rând pe rând fondatorii formaţiunii.

'Astăzi asistăm la o scenă de vodevil, de comedie, teatru bulevardier, în care persoana invocată, zeul politic invocat de către cei din PMP, trebuie să aleagă între două categorii de adulatori: cei care încă mai ţin cu principiul şi cei care ţin cu persoana', a adăugat Ungureanu.

În context, senatorul Ungureanu a spus că Cristian Diaconescu a fost sacrificat 'pe altarul cinismului politic'.

'Sacrificarea lui Cristian Diaconescu nu e nouă în ceremonial. I s-a întâmplat şi lui Baconschi, Papahagi. Îmi pare rău, pentru că este o sursă umană risipită. Din asemenea dezamăgiri nu se naşte ură, se naşte reticenţă, rezervă, neimplicare. În clipa în care partidele îşi permit să arunce la coş oameni care sunt cu o statură profesională remarcabilă, care au o gândire precisă, clară, care nu se sfiesc să se exprime în public pe seama a ceea ce gândesc, în momentul acela nu ai de-a face cu un partid, ci cu o asociaţie de interese, pentru că numai interesele personale pot exmatricula oamenii serioşi din politică', a susţinut Diaconescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ