Elena Udrea despre scoaterea din PMP a lui Cristian Diaconescu: Trebuia să mobilizeze mai bine partidul

| 19 aug, 2014

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a afirmat, marţi seară, că orice partid are obligaţia de a avea în alegeri un candidat care îi poate aduce cel mai mare scor şi, analizând situaţia în care se afla PMP avându-l ca prezidenţiabil pe Cristian Diaconescu, s-a decis că e nevoie de o persoană care să mobilizeze mai bine partidul.

'Toţi l-am susţinut pe Diaconescu, eu însămi l-am propus să fie candidat. Orice partid are obligaţia să meargă cu candidatul care îi poate aduce cel mai mare scor (...) Peste vară, analizând modul în care ne putem atinge obiectivele de etapă, discutând cu şefii de organizaţii din teritoriu legat de felul în care se desfăşoară campania şi câtă emulaţie, câtă energie generează candidatul în rândul colegilor de partid, dar şi în rândul electoratului, am concluzionat că e potrivit să venim cu un candidat care poate mobiliza mai bine partidul, care poate da acea energie de care Mişcarea Populară are nevoie. Acel candidat, în mod firesc, a fost considerat preşedintele partidului', a explicat Udrea la Realitatea TV.

Liderul PMP a arătat că partidul avea nevoie de un candidat care să poată lua cât mai mult din voturile lui Traian Băsescu, să ia toate voturile PMP şi să poată aduce şi un electorat în plus.

Întrebată care este electoratul în plus, Udrea a nominalizat tinerii, dar şi femeile.

'Am fost şi suntem partidul în blugi, partidul care se adresează tinerilor în mod credibil. Voi continua să am o ofertă pentru electoratul tânăr şi, de asemenea, sunt convinsă că foarte multe femei vor găsit în candidatura mea ocazia de a se manifesta venind să voteze o femeie pentru că de prea mult timp dezbatem în România 'este sau nu o femeie în stare să câştige competiţia pentru Preşedinţie'. Cred că e momentul la care foarte multe femei simt deja nevoia să pună capăt acestei false dileme', a afirmat Udrea.

Referindu-se la susţinerea preşedintelui Traian Băsescu, ea a spus că va avea o discuţie cu şeful statului în zilele următoare pe această temă.

Citeşte şi: De ce este Elena Udrea un politician mai puternic decât Klaus Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ