Prioritatea lui Iohannis ca preşedinte: Să dea jos Guvernul Ponta

| 19 aug, 2014

Klaus Iohannis, candidatul alianţei PNL-PDL la alegerile prezidenţiale din noiembrie, plănuieşte să dărâme Guvernul Ponta dacă va ajunge preşedinte.

Klaus Iohannis a spus răspicat într-un interviu pentru Puterea că, dacă va câştiga alegerile, Alianţa Creştin-Liberală va încerca să creeze o nouă majoritare care, printr-o moţiune de cenzură, să dea jos Guvernul Ponta.

"In conditiile in care batalia pentru Cotroceni se va da intre mine si premierul in functie, castigarea de catre mine a alegerilor prezidentiale echivaleaza inclusiv cu o sanctiune a primului-ministru. Prezidentialele reprezinta o noua relegitimare si o reasezare a scenei politice. Daca cetatenii considera ca proiectul meu pentru Romania este mai potrivit decat cel al domnului Ponta, atunci Alianta Crestin-Liberala va avea toata legitimitatea sa formeze in jurul sau o noua majoritate parlamentara care, prin motiune de cenzura, sa dea jos Guvernul Ponta", a declarat Iohanis.

Candidatul aliantei PNL- PDL are deja în vizor două mandate consecutive de preşedinte, explicând că proiectul său pentru România este "unul pe 10 ani".

Citeşte şi: EXCLUSIV. Klaus Werner Iohannis – un neamţ MITOMAN. Alte 3 dovezi că Iohannis minte!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ