Klaus Iohannis îi face pe plac lui Traian Băsescu

| 20 aug, 2014

Traian Băsescu premier. Prezidențiabilul ACL și-a schimbat iar declarațiile făcute în ultimele zile, arătându-se hotărât să creeze o nouă majoritate și să dea jos guvernul Ponta prin moțiune de cenzură.

Klaus Iohannis a înregistrat, ieri, „performanța” de a se contrazice pentru a treia oară în decurs de doar zece zile. Prezidențiabilul ACL demonstrează lipsă de consecvență, acesta prezentând românilor, din momentul lansării oficiale a candidaturii și până în prezent, trei scenarii total diferite referitoare la planurile sale în ceea ce privește Executivul României în cazul în care ar câștiga alegerile.

Citeşte şi: Elena Udrea dă din casă – Klaus Iohannis a fost la Vila Lac 3 să ceară binecuvântarea lui Băsescu

În primă fază, Iohannis anunța că funcția de premier îi va reveni lui Cătălin Predoiu, iar astfel tandemul președinte-premier va fi asigurat de cei doi, susținuți de Alianța Creștin Liberală. Ulterior, liberalul a revenit asupra declarației și a explicat că, din postura de șef al statului, nu va recurge la nici o "soluţie imorală" pentru a schimba actuala putere, care  "va ţine până cel târziu în 2016, când vom avea alegeri generale". În cele din urmă, ieri, prezidențiabilul ACL și-a schimbat iar declarațiile făcute în ultimele zile, arătându-se hotărât să creeze o nouă majoritate și să dea jos guvernul Ponta prin moțiune de cenzură.

Citeşte şi: Traian Băsescu premier. De ce s-a văzut Klaus Iohannis cu Traian Băsescu

În contextul în care dovezile prezentate în exclusivitate de Obiectiv.info demonstrează că Klaus Werner Iohannis a ținut, sub diferite forme, legătura cu Traian Băsescu în ultimii ani, relația dintre cei doi fiind una apropiată, declarațiile contradictorii ale lui Iohannis vin să confirme că edilul Sibiului caută să-i facă pe plac președintelui care, nu de puține ori și-a exprimat dorința de a prelua frâiele guvernării după terminarea mandatului. Faptul că prezidențiabilul ACL continuă să nege orice fel de legătură cu Traian Băsescu se traduce prin încercarea acestuia de a ascunde că vrea să-l propună premier pe actualul președinte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ