CANDIDAT SURPRIZĂ în cursa pentru prezidenţiale: Va da peste cap toate planurile

| 02 aug, 14:24

Vicepreședintele Joe Biden și consilierii săi au început să exploreze o posibilă campanie în alegerile primare democrate din 2016, ceea ce ar modifica peisajul în tabăra democratică și ar reprezenta o amenințare directă la adresa candidaturii lui Hillary Clinton, relatează New York Times online.

Ziarul citează în ediția de sâmbătă surse care au discutat cu Biden și persoane din anturajul său, potrivit cărora consilieri ai vicepreședintelui au început să contacteze lideri și donatori democrați care nu s-au angajat încă să o susțină pe Clinton sau care sunt tot mai îngrijorați de punctele slabe tot mai vizibile ale candidatei.

Aceste discuții au fost purtate de cele mai multe ori de către șeful de Cabinet al lui Biden, Steve Ricchetti, în mod discret, la telefon, sau în întâlniri față în față. În cele mai multe cazuri, ele au la bază simpatia tot mai mare față de vicepreședinte, după moartea fiului său Beau, la vârsta de 46 de ani, în mai.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ