Candidatul PNL pentru sectorul 1, Alexandru Nazare, şi-a făcut un credit pentru a-şi finanţa campania

| 22 apr, 12:05

Candidatul PNL pentru Primăria sectorului 1, Alexandru Nazare, a anunţat, vineri, după depunerea candidaturii, că a luat un credit de la bancă, în valoare de 90.000 de lei, pentru a-şi finanţa campania electorală.

"Eu am făcut un credit. Am fost ieri la bancă, am împrumutat nişte bani, vom respecta întocmai regulile care ni se impun. (...) Vă daţi seama, primarul trebuie să depună în cont nişte bani, acestea sunt regulile după noua lege şi am făcut un credit ca să am aceşti bani. Îi voi returna după sfârşitul campaniei electorale", a explicat el. 

Întrebat cum îşi va desfăşura campania, el a declarat că va fi prezent în stradă pentru a discuta cu oamenii, apreciind totodată că modificarea strategiei de campanie este un lucru benefic. 

"În timpul campaniei electorale, dacă vă uitaţi pe lege, veţi vedea că nu mai funcţionează lucrurile ca înainte. Această lege are alte reguli", a spus el, întrebat fiind de ce PNL nu îi finanţează campania. 

De asemenea, preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a intervenit, precizând că partidul "nu are voie" să finanţeze campania candidaţilor. 

Nazare a anunţat că a depus 4.000 de semnături şi s-a declarat convins că acestea au fost strânse "în mod corect", apreciind totodată că e bine că birourile electorale verifică autenticitatea semnăturilor depuse de candidaţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ