Care e maşina cu cei mai mulţi kilometri parcurşi. A ajuns în Cartea Recordurilor

| 23 sep, 2013

Maşina care deţine recordul mondial la kilometraj, recunoscut de Cartea Recordurilor, este un Volvo care îi aparţine americanului Irv Gordon. "Mi-e teamă să nu mă uzez mai repede decât ea", a spus proprietarul autoturismului.

"Folosesc doar piese originale Volvo. Nu sunt îngrijorat. Maşina va mai face mulţi kilometri. Este bine întreţinută şi găsesc mereu piese la Volvo", a spus Gordon, citat de 7sur7.be

Proprietarul a efectuat peste 3 milioane de mile (4.828.032 km) la volanul maşinii Volvo P1800 (1966), adică de 120 de ori înconjurul lumii. 

Invitat adesea de Volvo USA, Irv Gordon continuă să străbată drumurile americane. Participă regulat la expoziţii sau saloane auto, iar motorul maşinii este cel original. A fost refăcut o singură dată, la 1.100.000 km, iar maşina nu este nici măcar ţinută în garaj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ