Care sunt cele mai bune filme de văzut de Crăciun

| 24 dec, 13:04

Pentru unii, această perioadă a anului este marcată de întâlniri cu prietenii și familia, pentru alții înseamnă cadouri, în timp ce anumite persoane nu vor decât să împodobească bradul.

Totuși, dacă vreți să intrați în spiritul sărbătorilor, înainte de a pleca de a pleca la cumpărături și de a pregăti prăjituri și turtă dulce, vă recomandăm să vizionați cel puțin un film clasic de Crăciun.

Potrivit metro.co.uk, cele mai bune filme de sezon (în ordine cronologică) sunt:


1. It’s A Wonderful Life/ O viață minunată (1946)
Filmul lui Frank Capra include numeroase incidente triste: pierderea auzului, furtul a câteva mii de dolari, un accident de mașină și o tentativă de suicid. Cu toate acestea, este unul din acele filme care vă ridică moralul și vă face să sperați.


2. Santa Claus: The Movie/ Santa Claus (1985)
Legenda ia naștere în această poveste a anilor 80. În prima parte a filmului, copiii au ocazia să vadă cum Moș Crăciun a devenit… Moș Crăciun, pentru ca ulterior un elf rău să își dorească să îl înlăture pe bătrânel și să aibă monopol asupra pieței de jucării.


3. Scrooged/ Poveste trăsnită de Crăciun (1988)
Cum poate fi îmbunătățită povestea clasică a lui Charles Dickens „Un colind de Crăciun”? Simplu: adăugându-l pe Bill Murray. Amuzantă, cu un aer al anilor 80, povestea este ciudat de sentimentală.


4. Home Alone/ Singur acasă (1990)
Acest film nu mai are nevoie de nicio prezentare: combinația dintre o poveste despre părinți nepricepuți, talentul lui Macaulay Culkin și scenele amuzante este de-a dreptul memorabilă.


5. Muppet Christmas Carol/ Muppet – Colindă de Crăciun (1992)
Povestea lui Dickens este reinterpretată (din nou) cu ajutorul celebrelor păpuși Muppet.


6. The Nightmare Before Christmas/ Coșmar înainte de Crăciun (1993)
Ideile briliante ale lui Tim Burton și geniul tehnic al lui Henry Selick se îmbină pentru realizarea acestei pelicule inteligente, surprinzătoare și oarecum romantice în care regele orașului Halloween este atât de impresionat încât…


7. Miracle on 34th Street/ Miracolul de pe strada 34 (1994)
Pelicula reia în linii mari povestea filmului cu același nume premiat cu Oscar în 1994: Dorey Walker și fiica ei nu cred prea mult în spiritul Crăciunului. Totuși, acest lucru se schimbă datorită unui tânăr care chiar crede că este Moș Crăciun.


8. Jingle All The Way/ Goana după cadou (1996)
Arnold Schwarzenegger într-un film de Crăciun? Jingle All The Way este o comedie spumoasă, care reușește să binedispună și să impresioneze.


9. Elf/ Elful (2003)
Un film incredibil! Povestea elfului Buddy și a călătoriei sale magice este hilară, dar în același timp emoționantă, impresionantă, eternă…


10. Arthur Christmas/ Marea cursă de Crăciun (2011)
În cazul în care vreți să aflați cum reușește Moș Crăciun să împartă darurile copiilor din întreaga lume într-o singură noapte, trebuie să vedeți acest film!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ