Care sunt locurile de muncă ce te pot îmbolnăvi

| 10 oct, 2013

În ultimii ani s-au făcut tot mai multe studii referitoare la sănătatea şi eficienşa angajaţilor la locul de muncă. Află care sunt joburile care te pot îmbolnăvi cel mai uşor.

Cei care lucrează în picioare

Revista "Everiday Health" susţine, într-un articol, că persoanele care stau foarte mult timp în picioare la locul de muncă sunt pasibile de artroză, scrie lyla.ro. Sfatul medicilor pentru aceste persoane este să poarte pantofi cât se poate de comozi şi fără toc.

Statul în picioare pe o perioada lungă de timp are efecte negative asupra coloanei vertebrale si gleznelor.

Soldaţii

Persoanele care lucreaza in mediul militar sunt unele dintre cele mai stresate din lume. Mai ales soldatii de rand. Potrivit CareerCast.com, soldatii au una dintre cele mai stresante meserii. si totul din cauza ca sunt obligati sa exceleze atat pe plan fizic cat si psihic, la comanda, fara a avea parte de liberul arbitru.

Asistenţii sociali

Oamenii a caror meserie este sa aiba grija de cineva cu nevoi speciale sunt predispusi sa intre in depresii puternice. Tot Health.com arata ca 11% dintre persoanele care activeaza in acest camp al muncii au trecut prin episoade de depresie foarte puternice. Procentul este imens, avand in vedere ca doar 13% dintre cei care nu au un loc de munca au suferit de episoade depresieve si doar 7% din intreaga populatie a lumii a trecut prin episoade depresive.

Bancherii

Se pare ca bancherii ar si persoanele cele mai stresate la locul de munca. Acestia sunt permanent concentrati si potrivit ultimelor studii duc multe lupte interioare din cauza ca sunt expusi la sume imense de bani, pe care le pot controla. Totodata si celellalte persoane care lucreaza in banci sunt predispuse sa aiba afectiuni comportamentale tot din aceleas cauze, mai scrie lyla.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ