Carmen Dan acuză IPJ Timiș în cazul polițistului ucis. "Sunt singurul vinovat de serviciu"

| 10 iun, 18:31

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a ieșit la atac în războiul cu cei care i-au cerut demisia sau demiterea. Într-o conferință de presă în care s-a lăudat cu banii și investițiile aduse pentru MAI, Carmen Dan a acuzat IPJ Timiș în cazul polițistului ucis în acțiune pentru că nu ar fi distribuit vestele antiglonț din dotare.

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a făcut un bilanț al activității MAI în urma alegerilor din 26 mai. Dan a readus în atenția publică cererea președintelui Iohannis de demitere a sa și a arătat că nu există motive pentru un astfel de gest, ministerul nefiind vinovat de organizarea alegerilor din afara țării.

Carmen Dan a declarat că un raport complet cu privire la alegerile din 26 mai va fi disponibil pe site-ul MAI după terminarea conferinței de presă, iar apoi a comentat criza recentă de la Valea Uzului.

"Au fost câteva situații recente care au privit MAI, cu largi dezbateri în opinia publică. După cum ați constatat și dvs, în lipsa ministrului, această instituție nu are vocile care să se facă auzite. Eu am fost nevoită să particip la o conferință la Bruxelles. Unele întrebări au rămas fără răspuns. Singurul vinovat de serviciu este Carmen Dan, petru orice se întâmplă, oriunde se întâmplă", și-a început Carmen Dan conferința de presă.

Ministrul de Interne a reafirman că solicitarea președintelui Iohannis privind demisia sau demiterea sa nu are o bază reală.

Jandarmii și-au făcut datoria în Valea Uzului, a precizat Carmen Dan. Misiunea jandarmilor nu a fost deloc una simplă.

Legat de cazul polițistului ucis din Timiș, Carmen Dan a invocat banii și dotările aduse în ultimul an de ministru: "Oare trebuie să îmi dau demisia pentru că aduc bani ministerului? Am adus cel mai mare buget din ultimii 10 ani, în ultimii doi ani s-au achizionat cel mai multe autospeciale după mandatului lui Gabriel Oprea. Avem bani și proceduri pentru achiziția de noi mașini... Au fost achiziționate 2.600 de veste antiglonț pentru polițiști, este de văzut câte dintre ele erau distribuite de IPJ Timiș înaint de tragicul eveniment", a declarat Carmen Dan cu vocea tremurîndă.

Mesajele ministrului de Interne mai jos:

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ