Carmen Iohannis a fost pusă la ZID! "Zgârmă în prostul său gust"

| 26 mai, 17:18

Designerul Răzvan Ciobanu a intrat și el în rândul celor care critică ținutele soției președintelui României, Carmen Iohannis. Deși până acum s-a abținut, se pare că îl deranjează tot mai tare felul cum Prima Doamnă se îmbracă.

Răzvan Ciobanu a decis să-și exprime punctul de vedere pe pagina sa de Facebook. Designerul susține că ținutele alese de Carmen Iohannis nu doar că nu sunt potrivite, dar sunt și de calitate îndoielnică.

Citeşte şi:  Klaus Iohannis e nevoit să vândă peste 7.000 de cărţi pentru a acoperi costurile rochiei primei doamne

”Dupa cum spuneam...nu suntem chiar o tzara de prosti,ne dezmeticim noi mai greutz. Oare presedintele/scriitor sau scriitorul/presedinte s-o dezmeticii si 'nealui?! Ca prima doamna vad ca se agita,precum pepsi-cola,pe tema carpitelor. Nu ii iese,dar imi place ca-i razboinca si tot zgarma in prostul sau gust.

Citeşte şi:  Carmen Iohannis, criticată de Iulia Albu: Nu știu de ce a trebuit să își arate corpul

Sper sa reuseasca,careva.candva sa-i scoata sin cap rochitele mini si fara maneci. Si o sa o si invete care-i treaba cu carpa si care e potrivit sa faca/poarte o rochie. Zau,ce o fi asa de greu?! A...merg pe principiul ca noi astia care "latram" suntem invidiosi si rai,iar ei sunt pe sistemul "artistilor neintelesi"! Imi cer scuze domnule scriitor de sf-uri si doamna purtatoare de "hainele imparatului”, a scris Răzvan Ciobanu pe pagina lui de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ