Carmen Iohannis a mers la vot însoțită doar de un agent SPP

| 05 iun, 13:14

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, i-a îndemnat pe români să voteze duminică, afirmând că prezenţa la vot este „o datorie de onoare şi o necesitate”.

„Este foarte importantă prezenţa la vot, fiecare ar trebui să vină să îşi exprime dorinţa, pentru că este o datorie de onoare şi o necesitate”, a declarat Carmen Iohannis, la ieşirea de la urne.

Soţia preşedintelui Iohannis a declarat că a votat pentru continuitate.

„Am votat pentru ca să se continue proiectele începute în Sibiu şi pentru ca oraşul nostru să devină şi mai frumos şi să ne bucurăm de el în continuare, să fie unul din oraşele cele mai dorite din lume, să fie vizitat şi iubit precum îl iubim şi noi”, a mai spus Carmen Iohannis.


Ea a votat duminică, în jurul orelor 12.00, după ce a venit de la biserică, fiind însoţită doar de un angajat al SPP. Carmen Iohannis a votat în secţia 68. La secţia 70 a votat finul acesteia, Paul Porr, preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România. 

Carmen Iohannis a fost la slujba de la biserică împreună cu preşedintele Klaus Iohannis, susţin surse pentruAgerpres. Preşedintele României este aşteptat să voteze la Bucureşti, aşa cum a anunţat anterior.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ