Carmen Iohannis – audiere la secret, noaptea

| 15 feb, 11:16

Carmen Iohannis a fost audiată la Parchetul General în secret, noaptea, în cazul plângerii depuse de jurnalistul Răzbvan Savaliuc de la Luju.ro, privind casele de la Sibiu ale familiei prezidențiale, anunță vineri Antena 3, citând surse din Parchet.

 

Prima Doamnă a fost audiată la începutul săptămânii, după orele 22.00, conform surselor. Carmen Iohannis ar fi intrat la Parchet cu un batic pe cap, astfel încât să nu fie recunoscută.
Soția președintelui a fost citată de mai multe ori anul trecut, în calitate de martor, dar nu s-a prezentat, sub diverse pretexte.
Prima dată a motivat că va fi plecată alături de președinte în vizită de stat, iar a doua oară avocatul a depus la Parchet documente conform cărora soţia preşedintelui României nu se poate prezenta la audieri din cauze medicale.

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ