Carmen Iohannis, în prima zi de şcoală. A făcut un selfie cu elevii săi VIDEO

| 12 sep, 10:36

Prima Doamnă Carmen Iohannis a fost prezentă, luni, la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu, la festivităţile organizate cu ocazia deschiderii anului şcolar 2016-2017. Aceasta s-a fotografiat cu elevii de clasa a XI-a, cărora le este dirigintă.

Carmen Iohannis, care predă limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, s-a reîntâlnit, luni, cu elevii săi. Aceasta a asistat la festivităţile organizate cu ocazia începutului de an şcolar, apoi s-a fotografiat cu elevii de clasa a XI-a, cărora le este dirigintă.

Prima Doamnă a îmbrăcat în prima zi de şcoală o rochie scurtă, cu dungi colorate, asortată cu o geantă albă și sandale roz pal.

Carmen Iohannis a decis că nici anul acesta nu se mută în Capitală, alături de preşedinte. Soția lui KlausIohannis a depus la Colegiul Național Gheorghe Lazăr o cerere prin care solicită încadrarea cu o jumătate de normă pentru acest an școlar.

Carmen Iohannis predă de mai mulţi ani limba engleză la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu, şcoală la care a fost şi ea elevă.

 

Tag-uri: carmen iohannis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ