Carmen Iohannis, ţinută de neimaginat! Cum a putut să apară în public

| 26 iun, 19:51

Încă de la prima sa apariție în public ca Primă Doamnă, Carmen Iohannis a fost criticată de persoane mai mult sau mai puțin avizate pentru ținutele pe care le alege, dar mai ales pentru lungimea fustelor și rochiilor sale. Soția președintelui Klaus Iohannis nu face însă rabat când vine vorba de ținutele care îi plac și o avantajează.

Mai în glumă, mai în serios, toți cei care au criticat-o ar fi făcut infarct dacă ar fi văzut-o ieri pe Prima Doamnă la Sibiu, ȋn tribune la turneul de tenis Pamira Open 2015, pentru a-l susține pe sibianul Victor Cornea, care a jucat ȋn primul tur al competiției. Aceasta doar ce își teminase propriul antrenament la tenis, sport pe care îl practică doar de o jumătate de an, așa că nu a mai avut timp să își schimbe echipamentul. Soția președintelui a purtat un tricou de sport și o fustă scurtă de tenis, care îi lăsa la vedere picioarele lungi atunci când s-a așezat în tribune.

Prima Doamnă a asistat la meci alături de finul și instructorul de tenis al familiei Iohannis, Marius Vecerdea. Acesta a declarat pentru Turnul Sfatului că soții Iohannis nu a jucat niciodată tenis ȋmpreună! "Mai durează cel puțin un an, până când Prima Doamnă poate să se apropie de un nivel ȋn care să joace tenis ȋmpreună cu domnul președinte. Tenisul e complicat ȋn primul an, primii doi ani se ȋnvață un pic mai greu ", a mărturisit Marius Vecerdea.

 

Citeşte şi: FOTO Carmen Iohannis, apariţie de senzaţie la Cotroceni

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 aug, 13:44
radulian
hello!
haide,madam Carmen,arata-ne mai mult!!!!ridicati rochita aia mai sus.....e epilata jupana????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ