Carpatair îşi măreşte capitalul cu 5 milioane de euro

| 23 mai, 2013

Adunarea Generală a Acţionarilor Carpatair a decis majorarea capitalului social al companiei cu 5 milioane de euro, investiţie care are scopul finanţării programului de restructurare şi modernizare a flotei Carpatair.

"Decizia acţionarilor Carpatair privind această infuzie de capital a fost condiţionată de reducerea numărului de zboruri de pe Aeroportul Internaţional Timişoara în favoarea aeroporturilor care respectă şi încurajează libera concurenţă", a declarat Nicolae Petrov, preşedinte & CEO Carpatair.

În aprilie 2013, Carpatair a obţinut pentru a cincea oară consecutiv statutul de operator IOSA conferit de IATA (International Air Transport Association), cel mai riguros sistem de evaluare a siguranţei operaţionale pentru companiile aeriene din întreaga lume.

Carpatair deţine încă din 2005 certificarea standardelor de calitate şi siguranţa IOSA, fiind singurul operator privat de transport aerian din România şi una dintre primele companii aeriene din Europa de Est care respectă aceste standarde certificate la nivel internaţional pentru zborurile comerciale.

Carpatair este una dintre cele mai importante companii aeriene româneşti, cu sediul central la Timişoara, având capital majoritar elveţian.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ