Carrefour Italia şi Spania vor importa produse româneşti

| 30 mai, 2013

Carrefour România ar putea vinde produse româneşti în reţeaua de hipermarketuri din Italia şi Spania, unde trăiesc comunităţi importante de români, au anunţat reprezentanţi ai retailerului, într-o conferinţă pentru prezentarea strategiei Marca Proprie Carrefour.

"Am iniţiat discuţii cu reprezentanţii Carrefour Italia, care ne-au spus că au văzut că un număr mare de români fac cumpărăturile aici şi ar fi bine dacă le-am pune la dispoziţie pentru vânzare produse româneşti. Este un proiect la nivel de discuţii. Şi în Spania ne-am gândit să furnizăm produse româneşti în reţeaua noastră, pentru că şi aici se află o mare comunitate de români", a spus directorul comercial al Carrefour România, Vlad Ardeleanu.

Carrefour a prezentat conceptul de Marcă Proprie, prin care sunt vândute în reţeaua sa de magazine produse de la 1.500 de furnizori din România, dintr-un total de 45.000 de produse comercializate în hipermarketuri.

Grupul Carrefour are peste 9.900 de magazine în 33 de ţări, fiind al doilea retailer la nivel mondial şi pe locul unu în Europa.

Piaţa de retail din România are o rată anuală medie de profitabilitate de 5%, din total vânzări, care au fost de aproximativ 17 miliarde euro, în 2012.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ