Casa care se montează în doar 5 ore

| 18 apr, 2014

În toată lumea, micro-casele câștigă teren în fața locuințelor mari și somptuoase. Tot mai mulți oameni aleg să locuiască în spații mici, ușor de întreținut cu cheltuieli minime, dar care oferă tot confortul unei locuințe obișnuite.

Casa de vacanță creată de arhitecții companiei spaniole viVood se asamblează din construcții modulare prefabricate din lemn. Casa este 100% ecologică, iar construcția sa durează cel mult patru săptămâni.

Datorită sistemului inteligent de asamblare, montajul pe terenul beneficiarului nu durează mai mult de 5 ore, scrie casadex.ro.

Casa este dotată cu panouri solare, cu toalete ecologice uscate și cu un sistem de colectare a apei. Lipsa unui sistem de încălzire limitează aria de folosință a construcțiilor de acest fel la zonele cu un climat cald.

Structura caselor modulare prefabricate este realizată din lemn masiv, ușor de montat și de asamblat. Pentru o adaptare ușoară pe teren denivelat, căsuțele sunt prevăzute cu picioare reglabile din oțel dur, similare celor montate sub mobila de bucătărie sau sub mașinile de spălat.

Montarea pereților, a ferestrelor, a ușilor, instalarea obiectelor sanitare și mobilarea interiorului durează câteva ore. Instalația electrică este integrată în panourile prefabricate din lemn care compun pardoseala și pereții casei.

Casele ecologice din lemn realizate de arhitecții spanioli au o suprafață cuprinsă între 14,35 și 33,1 metri pătrați.

Casa prezentată în galeria foto de mai jos este cea mai mare dintre versiuni. Acest model are o baie, un spațiu de depozitare și o cameră destul de spațioasă ce poate fi folosită ca living în timpul zilei și ca dormitor pe timp de noapte, având suficient spațiu pentru o canapea, o măsuță, câteva scaune și un pat de două persoane.

Tag-uri: casa, casa ecologica
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ