Casa lui Arşinel, spartă de hoţi

| 07 apr, 2014

Casa de vacanţă de la 2 Mai a actorului Alexandru Arşinel a fost spartă, la sfârşitul săptămânii trecute, atacatorii plecând însă fără să fure nimic, transmite  MEDIAFAX.

 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, persoane necunoscute au pătruns, în noaptea de joi spre vineri, în casa de vacanţă pe care Alexandru Arşinel o are în localitatea 2 Mai, fără a sustrage însă vreun bun.

Poliţiştii spun că hoţii au pătruns în interiorul casei de vacanţă a lui Arşinel prin forţarea unei ferestre. De asemenea, a fost forţată şi o uşă de la o magazie, dar nici de aici nu a fost sustras nimic.

"Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru identificarea şi tragerii la răspundere penală a celor în cauză, urmând să fie făcute propuneri legale în consecinţă, prin unitatea de parchet competentă”, spun reprezentanţii IPJ Constanţa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ