Casa de brokeraj Noble Securities are un nou manager în România

| 14 iun, 2013

Omar Arnaout este noul director general al sucursalei din România a casei de brokeraj Noble Securities, membru al grupului financiar european Getin Noble Bank Group of Companies & Getin Holding, au anunţat, astăzi, reprezentanţi ai companiei.

"Pentru Noble Securities, România este una dintre cele mai importante pieţe din Europa, atât ca dimensiune, cât şi ca posibilităţi de dezvoltare. Numărul de persoane care investesc pe pieţele financiare, ca şi volumele rulate sunt încă mult sub potenţial. Piaţa este încă în formare şi vrem să câştigăm o cotă cât mai mare. Iniţial, compania dorea să angajeze un manager local care să continue dezvoltarea sucursalei din Bucureşti.

Eu am petrecut însă un timp în România, cunosc specificul pieţei, îmi plac locurile şi oamenii, iar dezvoltarea pe plan local este o provocare profesională, în consecinţă, m-am înscris pe lista celor care doreau poziţia de manager şi am fost preferat. Pentru mine este o provocare şi o plăcere să coordonez activitatea sucursalei din România", arată Omar Arnaout, într-un comunicat.

Arnaout a absolvit Facultatea de Economie a Universităţii din Varşovia, specializarea Finanţe- Bănci, urmând ulterior o multitudine de cursuri şi specializări privind pieţele financiare. Este cetăţean polonez şi lucrează de opt ani în domeniul caselor de brokeraj.

Getin Noble Bank Group of Companies & Getin Holding a intrat în România în 2012, deschizând sucursala locală a firmei de brokeraj Noble Securities.

Getin Noble Bank Group of Companies deţine bănci (retail banking, private banking, corporate banking), fonduri de investiţii, companii de consultanţă financiară şi imobiliară, leasing şi asigurări. La rândul său, Getin Holding deţine bănci, companii de leasing şi asigurări, precum şi alte companii în domeniul financiar în Polonia, Rusia, Ucraina, Belarus şi România. 

În 2011, Getin Noble Bank a realizat un profit net de 230 milioane euro, iar Getin Holding a obţinut un profit net de 250 milioane euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ