Castelul Corvinilor, platou de filmare pentru primul film de Bollywood realizat în România

| 10 iul, 17:17

Castelul Corvinilor este în prezent, unul din principalele ”platouri de filmare” pentru primul film de Bollywood realizat în țara noastră. Filmările vor avea loc la Hunedoara între 17 și 24 iulie.
Producţia indiană se numeşte "Singh is Bling", iar subiectul îl reprezintă o poveste de dragoste, o fată frumoasă fiind disputată de doi pretendenţi.

Castelul Corvinilor nu va fi închis, iar turiştii au astfel ocazia să asiste la scenele viitorului film ce-l are ca protagonist pe starul de Bollywood Akshay Kumar (al cărui supranume este tocmai "Singh"). 

"Nu ne permitem să închidem castelul tocmai în plin sezon turistic. Din câte-am înţeles, filmările pentru producţia de Bollywood vor avea loc în zonele exterioare ale Castelului. Între 17 şi 24 iulie turiştii care vor veni la castel pot avea norocul să-i vadă pe actori la treabă. Cred că se vor angaja şi figuranţi din zonă. Echipa de filmare care ajunge la Hunedoara va fi de circa 150 de persoane", spune Costin Tinca, managerul Castelului Corvinilor, potrivit evz.ro.

Majoritatea scenelor acestei producții indiene sunt realizate în Bucureşti, dar şi în locuri pitoreşti din România.

 

Citeşte şi: Huffington Post a inclus Castelul Corvinilor în top 10 al construcţiilor desprinse din basm

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ