Castelul Peleș, Ateneul Român și Sediul MNAC, fără autorizație de securitate în caz de incendiu

| 16 noi, 18:48

Printre clădirile monument care funcționează fără autorizație de securitate la incendiu din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență se enumeră mai multe cladiri cunoscute în țară, dar și peste hotare. Castelul Peleș, Ateneul Român și sediul principal al Muzeului Național de Artă Contemporană, aflat în Palatul Parlamentului, se află printre clădirile cu probleme.

Avizul ISU a devenit un subiect de interes după incendiul din clubul Colectiv, de la data de 30 octombrie, în urma căruia, 56 de persoane au murit, iar peste 150 au fost rănite.

Pe lista clădirilor care găzduiesc evenimente publice cu sute de oameni, dar nu au o autorizație din partea ISU se mai află Teatrul Național, Opera Națională din Cluj-Napoca, dar și Muzeul Bran, unul dintre simbolurile României în lume.

Și patrimoniul din Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, din Capitală nu este sigur din punct de vedere al avizelor de la ISU, dar aici există o echipă specială de pompieri, gata să intervină în caz de incendiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ