Cât a încasat CNADNR după filmarea lui Nicolas Cage de pe A3

| 26 feb, 2014

610 euro, atât a câştigat Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale pentru că i-a permis actorului Nicolas Cage să filmeze ieri pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, scrie www.digi24.ro.

O sumă infimă, având în vedere că este vorba despre turnarea unui film în care joacă un artist celebru, cu o carieră de peste 30 de ani în cinematografie. Însă acestea sunt tarifele oficiale valabile în cazul oricui vrea să închirieze o bucată de autostradă, aşa cum a făcut şi casa de producţie care s-a ocupat de filmarea peliculei „The Dying of the Light”.

Pentru a putea înregistra scena în care Nicolas Cage este arestat de poliţie, a fost nevoie de închiderea traficului timp de nouă ore pe o porţiune de 13 kilometri. Autostrada A3 este una dintre cele mai scumpe din România, în medie, fiecare kilometru a costat șapte milioane de euro.

Tag-uri: CNADNR, Nicolas Cage
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ