Cât a recuperat ANAF din prejudiciul creat de milionarii condamnați definitiv pentru corupție

| 10 aug, 17:59

Fiscul a recuperat în primele șase luni a anului aproximativ 80 de milioane de euro (18 milioane de euro) de pe urma bunurilor sechestrate de la cei care au fost condamnați definitiv.

Cele mai mari sume au fost sume au fost recuperate prin vânzarea bunurilor sechestrate de la Marian Iancu, Ovidiu Tender, Dan Voiculescu, Mihai Stoica și frații Giovanni și Ioan Becali, conform datelor publicate de Capital.

De la Marian Iancu, statul a reușit să recupereze 3,71 milioane de lei, și mai are de recuperat un total de 886 milioane lei.

În cazul omului de afaceri Ovidiu Tender, ANAF a recuperat 3,71 milioane lei și a dispus popriri bancare pentru alte 3,5 milioane.

Alte 8,5 milioane de lei au fost recuperate de la Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA. Dar această sumă reprezintă doar o mică parte din totalul de 257 milioane ce rămâne de recuperat.

Pentru "Dosarul Transferurilor", Fiscul a recuperat 31,9 milioane lei de la Giovanni și Victor Becali, Mihai Stoica și Jean Pădureanu. În total, mai sunt de recuperat alte 25,7 milioane.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ