Cât de greu sau cât de ușor este să te angajezi într-un studio de videochat în București

| 25 oct, 12:39

În tinerețe, când ești în floarea vârstei simți că poți muta munții din loc. Însă îți lipsește oportunitatea, căci mulți angajatori cer experiență. Ai însă entuziasm și energie, dar îți lipsesc banii. Pe măsură ce timpul trece, lucrurile se inversează. Ai cunoștințe, experiență într-un domeniu, însă nu mai ai forță sau toleranță, răbdare. Câți dintre români nu au simțit acest gust amar al vieții?

Motivate să câștige mult, din prima, să nu mai fie nevoie să aștepte ani până când să acumuleze experiență într-un domeniu pentru a putea avea salarii mai mari, multe tinere din zilele noastre preferă să accepte oferte de la angajari la videochat in Bucuresti. Este un start pentru a câștiga acea independență financiară la care visează.

Condiții de angajare într-un studio de videochat din capitală

Acest domeniu este cunoscut pentru prosperitatea financiară. Iar pentru a intra în această breaslă cerințele nu sunt exagerate sau imposibil de îndeplinit. Ce-i drept, diferă, căci fiecare studio de videochat in Bucuresti sau în alte orașe ale țării funcționează după o rețetă proprie a succesului.

În linii mari vorbim despre:

●      Cunoștințe de limba engleză

Domeniul de videochat in Bucuresti se adresează celor de peste hotare. Toate conversațiile vor avea loc în limba engleză. Pentru cele care nu dețin prea multe cunoștințe de limba engleză nu trebuie să fie o descurajare. Cei de la studio își asumă și trainingul pentru toată echipa, ceea ce susține și performanța modelelor, desigur.

De altfel, fie ele începătoare sau mai avansate, cei din studiourile de profil preferă să asigure training. Fiecare casă cu regula sa. Așadar, chiar și când există un background în spate, este de preferat ca un model să fie perfecționat conform principiilor pe care le are studioul. Sunt ani în spate, în care anumite experiențe au fost relevante. Așadar, pe testate, știu pe ce să mizeze pentru a-și îmbunătăți strategiile.

●      Disponibilitate de a lucra în ture

De regulă, în acest domeniu programul este divizat în ture. Programul flexibil și posibilitatea ca fetele să își aleagă turele sunt atuuri totodată. Pentru că astfel pot jongla și cu alte task-uri sau pot îmbina perfect viața profesională cu cea personală.

●      Dezinhibiție

Poate fi chiar cerința absolută. Videochatul implică discuții cu membrii, în platforme speciale create în acest sens. Există un segment non-adult de asemenea, dar cel preferat și mai popular este clasicul, adult. Așadar, candidatele pentru un job în videochat, aspirante în a fi model de videochat trebuie să fie dezinhibate.

●      Plăcerea de a conversa

Online se va desfășura totul. Plăcerea de conversa, abilitatea de a ști să asculte și de a continua discuția astfel încât să fie evitate acele momente moarte, de tăcere continuă sunt un avantaj pentru orice candidată.

La fel de important de spus este că un criteriu de bază este departajarea în funcție de vârstă. Doritoarele trebuie să fie majore. Vor semna un contract cu angajatorul, vor lucra legal și vor avea parte de toate drepturile depline.

Diferența o fac bonusurile și condițiile de muncă

Ceea ce face diferența între ofertele de muncă în domeniu este legat și de bonusurile sau și alte compensații. Spre exemplu, sunt recompensate modelele care petrec mai multe ore online. Pot primi bonusuri și cele care recomandă pe cineva care va face parte ulterior în echipa de modele, precum și un bonus este primit de bun venit.

Totul este tentant, însă mai ales veniturile. Un model de videochat poate ajunge la câștiguri de 10.000 de lei în 3 luni, dacă este fără experiență, în timp ce un model profesionist bifează și salarii de 15.000 de lei sau mai mult, în 3 luni de activitate. Iar un studio de profil din București oferă și training, dar și salariu fix în primele luni, pentru ca fetele să fie concentrate pe ce fac și să nu se streseze privind sumele câștigate la început de drum.

Cele curioase sau tentate să încerce pot face asta oricând. Anunțurile de angajare în domeniu sunt mai tot timpul active, ba chiar prezentate - cu maximă transparență - în paginile oficiale ale studiourilor de profil. Află astfel cât pot câștiga și care sunt condițiile, la un click distanță.

Contact: Adresa: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ