Cât poți câștiga ca model de videochat și ce trebuie să faci ca să-ți îndeplinești obiectivele financiare?

| 30 iun, 16:28

Meseria de model de videochat este una din cele mai bine plătite meserii pentru care poate opta o femeie, mai ales fără experiență în alte domenii. Acele sume de bani exorbitante pe care le pomenesc modelele de videochat din reclamele de pe rețelele sociale sunt reale, oricât de incredibile ar părea.

Poți câștiga foarte mulți bani ca model de videochat. Mai exact, oricât de la câteva sute de euro pe lună și până la peste zece mii. Totul depinde de cât de mult timp dedici acestei meserii și de ce ești dispusă să faci pentru bani, ca model de videochat.

Cel mai important lucru pentru a-ți crește șansele de câștig ca model de videochat

Poți să evoluezi mult mai repede ca model de videochat dacă alegi din start să te angajezi la un studio bun. Un job videochat în cadrul unui studio profesional nu este doar o sursă sigură de venituri, ci și o oportunitate de a învăța câteva din trucurile modelelor cu experiență.

Cele mai bune studiouri de videochat pun la dispoziția modelelor lor traineri talentați care în cadrul unor sesiuni private și personalizate le explică ce trebuie să facă și cum trebuie să procedeze pentru a câștiga atenția membrilor platformelor de videochat și a-i convinge să petreacă mult timp cu ele în conversații private, care le aduc acestora o mulțime de bani.

La ce să te aștepți din partea membrilor platformelor de videochat?

Există foarte multe lucruri pe care ți le pot cere membrii platformelor de videochat atunci când te invită să vorbești cu ei în privat. De exemplu, unele modele povestesc cum unii bărbați care le-au contactat le-au provocat să-și toarne peste ele tot felul de soluții, de la creme și loțiuni și până la suc de sfeclă sau aluat de clătite; le-au pus să privească cum se îmbracă ei în diferite costumații care mai de care mai neobișnuite, cum ar fi rochiile nevestelor și apoi le-au cerut să-i laude și să le spună că le stă bine; ori le-au zis să stea pur și simplu nemișcate în fața camerelor pentru ca ei să poată privi fiecare centimetru al corpului lor.

Cu alte cuvinte, odată ce te-ai hotărât să devii model de videochat, poți să te aștepți la absolut orice. Bineînțeles, dacă dorești, îți poți seta niște limite personale pe care să le împărtășești și membrilor platformelor de videochat cu care intri în contact, dar pentru ca aceștia să nu fie dezamăgiți atunci când îi refuzi, pregătește-te și câteva alternative la fel de atractive ca lucrurile pe care le propun ei.

Cum să faci diferența dintre membrii platformelor de videochat?

Pe măsură ce te obișnuiești cu această meserie, vei vedea că există unele persoane care îți cer imediat să te dezbraci sau să execuți acte sexuale în fața camerelor și chiar devin iritate dacă te miști prea încet după părerea lor. Nu spunem că ar trebui să le întorci spatele, dar nici să nu te aștepți să câștigi prea mult de la astfel de persoane. Membrii platformelor de videochat care sunt dispuși să cheltuiască mulți bani cu tine își iau răgazul necesar pentru a admira tot ce vrei să le arăți și să guste din plin fiecare moment.

În această industrie, membrii platformelor de videochat care dispun de un buget mic de investiție pentru această pasiune se numesc pești mici, iar cei care cheltuiesc chiar și câteva zeci de mii de euro pe lună pentru a se distra alături de modelele lor preferate pești mari sau balene.

Dacă reușești să prinzi o balenă și s-o convingi să-ți devină fan, atunci ai veniturile practic asigurate pentru că nu va mai fi nevoie să vorbești și cu alte persoane, decât dacă vrei. Din fericire, chiar dacă nu ai experiență în domeniul videochatului, poți recunoaște ușor balenele pentru că la fel ca animalul de la care au împrumutat porecla, se mișcă grațios și sorb cu înghițituri mici fiecare delicatesă virtuală pe care le-o prezinți pe ecran.

Tag-uri: videochat
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ