Cât timp mai poate rămâne Simona Halep nr.1 mondial, după sprintul din spate al lui Wozniacki

| 08 oct, 11:14

Simona Halep a pierdut din avansul faţă de nr.2 WTA după ce Caroline Wozniacki, după ce daneza a câştigat turneul de la Beijing. Halep a devenit în urmă cu 1 an, pe 7 octombrie 2017, lider mondial şi perspectivele sunt optimiste în continuare.

Simona Halep va rămâne fără probleme numărul 1 mondial până la sfârşitul anului, mai precis până în Australian Open, mai mult va intra în top 10 "all time" după ce o va devansa pe Azarenka.

Wozniacki a primit 1.000 de puncte pentru succesul din Beijing. Astfel, daneza acumulează 6.490 de puncte și se apropie la 931 de puncte de Simona Halep, liderul WTA, care are 7.421.

Daneza nu o poate totuşi depăși pe Simona Halep, având de apărat 1.500 de puncte după ce a câștigat Turneul Campioanelor în 2017, competiție la care Simona Halep a ieșit din grupe.

Simona Halep are 49 de săptămâni pe locul 1 WTA și este pe locul 11 all-time, urmând ca după Turneul Campioanelor să treacă de Victoria Azarenka, locul 10, astfel va termina anul pentru a doua oară la rând pe prima poziție în lume.

Simona Halep a bifat săptămâna cu numărul 49 pe primul loc, aflându-se la doar 2 lungimi distanță de Victoria Azarenka (are 51).

De altfel, FanatikSport, unul dintre cele mai importante siteuri de pariuri din Romania, a anticipat din 2017 ca Halep va termina acest an pe primul loc in ierarhia WTA, precizand si o schema de pariat pe tenis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 18:24
IdergeMen
stromectol 3 mg tabllets price
IL 2 dependent CTLL cells washed 4 times in phosphate buffered saline PBS to remove any remaining IL 2 in the growth medium were plated in 96 well plates at 10 4 per well in 50 ОјL fresh growth medium without IL 2 stromectol in canada

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ