Cătălin Drulă anunţă că a câştigat un proces pe care i l-au intentat sindicaliştii de la metrou

| 06 dec, 17:29

Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă a anunţat că a câştigat un proces pe care i l-a intentat Unitatea Sindicatul Liber Metrou, în care era acuzat de defăimare. Drulă susţine că nu a făcut altceva decât să spună adevărul.

 

“Am câştigat procesul pe care mi l-a intentat USLM, sindicatul de la metrou.
Mă acuzaseră de defăimare pentru că aş fi făcut <>. În fapt, nu am făcut decât să nu întorc capul şi să spun nişte adevăruri pe care zeci de miniştri le evitaseră”, a anunţat Cătălin Drulă, luni, pe pagina sa de Facebook.
Fostul ministru şi-a exprimat speranţa ca ”noua conducere a ministerului să nu revină la vechile practici prin care ministrul stă ghiocel în faţa intereselor nelegitime ale unor lideri de sindicat”.
Judecătoria Sectorului 1 a decis să respingă cererea Unităţii Sindicatul Liber Metrou împotriva lui Cătălin Drulă.
”Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active ca fiind neîntemeiată. Respinge cererea ca fiind neîntemeiată. Obligă reclamanta la plata către pârâtă a sumei de 4.926,80 lei reprezentând cheltuieli de judecată”, se arată în decizia instanţei, potrivit News.ro.
Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare.
Fostul ministru al Transporturilor a avut mai multe conflicte cu reprezentanţii sindicatului de la metroul bucureştean.
În luna martie a acestui an, Cătălin Drulă l-a numit pe Ion Rădoi, liderul sindicatului de la metrou, ”lider de cartel” pentru că a iniţiat protestul la metrou din primăvăra care a blocat o zi întreagă circulaţia în Capitală.
“Liderul de cartel Ion Rădoi a decis că bucureştenii nu contează, că singurul lucru care trebuie să conteze sunt banii firmei pe care o controlează. Rădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge”, a declarat Cătălin Drulă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ