Cătălin Drulă îi răspunde lui Ionuţ Stroe: PNL ce fel de partid e şi ce fel de identitate are?

| 17 noi, 18:04

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat, vineri, că PNL are "o identitate foarte fluidă", răspunzându-i astfel purtătorului de cuvânt al liberalilor, Ionuţ Stroe, care a declarat recent că "USR este un partid cu mari probleme de identitate".

 

"USR e un partid cu probleme de identitate? PNL ce fel de partid e şi ce fel de identitate are? Nu e oare partidul acelui preşedinte din Sibiu care ne-a spus că PSD este răul suprem? Care ne-a chemat la vot ca să înlăturăm PSD-ismul? (...) Nu ştiu ce identitate mai are. Foarte fluidă este identitatea PNL, vă spun", a declarat Cătălin Drulă, într-o conferinţă de presă.
Deputatul Ionuţ Stroe a afirmat recent că "USR este un partid cu mari probleme de identitate". "USR, în egală măsură, se pretinde a fi de dreapta, dar, vedeţi bine, susţine politici de stânga autentice, apropo de drepturile minorităţile sexuale şi scandalul care a fost cu Elena Lasconi. Ştiţi foarte bine că nu s-a pus niciodată problema de a reface nici măcar o alianţă politică de guvernare cu USR. (...) Deci când vorbim de pol de dreapta, eu mă gândesc la o formă politică puternică, nu la o formă de asociere între un partid sub 10 procente şi două inexistente, aşa că, dacă vorbim de un pol de dreapta, acesta cu siguranţă se poate construi în jurul Partidului Naţional Liberal, cel mai important partid politic, cel mai mare partid politic din zona dreptei româneşti", a spus purtătorul de cuvânt al PNL.
Cătălin Drulă s-a aflat vineri, la Sibiu, unde s-a întâlnit cu cei din filiala USR şi a anunţat candidatul la postul de primar al municipiului Sibiu, pe Ruxandra Cibu Deaconu, lider al Organizaţiei Judeţene USR.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ