Cătălin Drulă: România a avut a doua cea mai mare inflaţie din Europa în decembrie

| 19 ian, 16:42

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, atrage atenţia asupra faptului că în decembrie 2023 România a avut cea mai mare inflaţie din Europa.

 

El menţionează că inflaţia este "o taxă ascunsă" pe care o plăteşte fiecare cetăţean.
"România a avut a doua cea mai mare inflaţie din Europa în decembrie 2023. Lui Marcel Ciolacu şi lui Nicolae Ciucă nu doar că nu le pasă de ce se întâmplă în România, dar nici nu înţeleg nimic. De la înălţimea unei pensii speciale de 18.000 de lei, aşa cum încasează liderul PNL, e greu de înţeles cum trăiesc românii, de ce ies în strada transportatorii şi agricultorii, medicii şi profesorii. Marcel Ciolacu, care a condus o covrigărie toată viaţa lui înainte de a i se da pe mână miliarde de euro, nu poate înţelege prin ce trec antreprenorii atunci când le sunt crescute taxele peste noapte, iar RCA-ul se dublează", scrie liderul USR, vineri, pe Facebook.
Potrivit acestuia, "nu există categorie socială, în afară de speciali, care să nu fi fost afectată de măsurile absurde" ale acestui guvern.
"I-au sărăcit pe români ca sa aibă ei bani de pensii speciale, de sinecuri, să aibă de unde fura bani cu portbagajele. Inflaţia este o taxă ascunsă pe care o plăteşte fiecare cetăţean şi nu e coborâtă din ceruri, ci este rezultatul deciziilor luate de acest guvern. Asta e realitatea: sărăcie pentru România, privilegii pentru PSD-işti şi PNL-işti. Anul acesta îi vom schimba, democratic, la vot", mai scrie Cătălin Drulă.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ