Cătălin Drulă:Trandafirii s-au luat în braţe cu săgeata şi planul lor este unul de furt generalizat

| 11 apr, 18:55

Preşedintele USR Cătălin Drulă afirmă, referindu-se la alianţa electorală PSD-PNL, că ”trandafirii s-au luat în braţe cu săgeata şi planul lor este unul de furt generalizat”.

 

„Trandafirii s-au luat în braţe cu săgeata şi planul lor este unul de furt generalizat. Mai mult, i-am văzut cum încearcă disperaţi să fugă de alegeri pentru că le este frică de cetăţeni. Românii sunt nemulţumiţi de nivelul de trai care scade, de cea mai mare inflaţie, de condiţiile de trai şi se va vedea asta pe 9 iunie”, a declarat Drulă la evenimetnul de lansare a candidaţilor Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgu Jiu şi Consiliul Judeţean Gorj.
Cătălin Drulă, preşedintele USR, a criticat guvernarea stângii comasate PSD-PNL:
Preşedintele USR a adus aminte şi de ceea ce a numit ”trădarea” PNL şi a lui Klaus Iohannis:
„Un preşedinte al României a cerut votul anti-PSD, ca apoi să aducă PSD la putere. PNL nu mai există ca partid, este doar anexa galbenă a PSD. Aici, la Târgu Jiu, am avut un primar care îşi făcea un titlu de glorie din lupta contra PSD şi acum a trecut la PSD”, a afirmat Cătălin Drulă, preşedintele USR.
Candidaţii lansaţi de Dreapta Unită sunt Corneliu Răducan Morega (USR) pentru Primăria Târgu Jiu şi Nicolae Daviţoiu (PMP) pentru Consiliul Judeţean.
Corneliu Răducan Morega este de profesie inginer şi arhitect, care a deţinut acum 3 ani funcţia de prefect al judeţului. Corneliu Răducan Morega îşi doreşte ca Târgu Jiul să devină un oraş european, cu infrastructură modernă, cu clădiri reabilitate, dar şi care atrage investitori, un oraş care să le ofere tinerilor locuri de muncă, conform USR.
”Nicolae Daviţoiu este absolvent de Administraţie Publică Europeană, cu expertiza a peste 25 de ani de administraţie publică. În prezent este consilier judeţean şi din această calitate a promovat proiecte benefice pentru Gorj. Îşi doreşte să preia şefia Consiliului Judeţean pentru a implementa un program bazat pe stimularea turismului în zonă în paralel cu o creştere a investiţiilor în infrastructura rutieră”, conform prezentării făcute de USR.
Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi la Târgu Jiu, în prezenţa liderilor USR, PMP şi Forţa Dreptei, s-au lansat candidaturile oficiale pentru Primăria Târgu Jiu şi Consiliul Judeţean Gorj.
Cătălin Drulă, preşedintele USR, a criticat guvernarea stângii comasate PSD-PNL:

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ