Cătălin Predoiu, atac la Victor Ponta: "Îi făceam temele. Să vii să vorbeşti ca un golan la TV e nefiresc"

| 20 mai, 14:47

Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat, la România TV, că pe vremea când el şi Victor Ponta erau colegi în Guvernul Boc îi făcea "temele" lui Ponta, care era în acea perioadă Ministru pentru Relația cu Parlamentul.

"Eu îi făceam temele lui Ponta când era Ministru pentru Relația cu Parlamentul. Îi mai dădea Boc să mai facă una, alta. Nici nu văzuse clădirea Guvernului", a declarat Cătălin Predoiu, la România TV.

Acesta i-a răspuns lui Ponta după ce, în trecut acesta l-a făcut ticălos: "Victor Ponta m-a propus ministru pentru că ştia că sunt ticălos, iar Traian Băsescu m-a propus ministru pentru că nu a crezut în mine. Să vii să vorbeşti ca un golan la TV e nefiresc. Nu mai discut cu acest personaj. La Ponta am văzut o ură în priviri, ceva de nedescris. Eu, spre deosebire de Ponta, nu fac ticăloşi oamenii cu care am colaborat", a conchis Predoiu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ